موضوعات = میکروب شناسی غذایی
تعداد مقالات: 15
1. جداسازی و بهینه سازی فعالیت کنترل زیستی مخمرهای کم تخمیر مقابل آسپرژیلوس نایجر برای حذف سم از آب انگور

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 07 آبان 1397

آرش بابایی؛ محسن دوزبخشان؛ حدیث طوافی


4. شناسایی و آنالیز ژن های بیماری زای یرسینیا انتروکولیتیکا جداسازی شده از شیر گوسفند و بز در شهرکرد

دوره 10، شماره 3 (پیاپی 32)، پاییز 1396، صفحه 256-262

سید محمد علوی؛ ابراهیم رحیمی؛ الهه تاجبخش


5. شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو

دوره 9، شماره 4 (پیاپی 29)، زمستان 1395، صفحه 326-336

علیرضا صادقی؛ مجتبی رئیسی؛ مریم ابراهیمی؛ بلال صادقی


7. بهینه سازی روش شناسایی اشریشیا کلی در بستنی بر مبنی 16S rDNA

دوره 8، شماره 3 (پیاپی 24)، پاییز 1394، صفحه 209-220

مریم رنجبر؛ محمد گلی؛ غلامرضا قلمکاری؛ مصطفی مانیان؛ محمد رضا مراثی؛ رضا ندائی نیا


8. بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا

دوره 8، شماره 3 (پیاپی 24)، پاییز 1394، صفحه 248-253

محمود نجفیان؛ بهاره نجفیان


9. بررسی فراوانی ژن ctpA در باکتری های لیستریا مونوسیتوژنز جدا شده از طیور به روش PCR

دوره 6، شماره 4 (پیاپی 17)، زمستان 1392، صفحه 312-319

صغرا مقصودی؛ عباس دوستی؛ هاشم نیری؛ محمد چهلگردی


10. ارزیابی ژن actA در لیستریا مونوسیتوژنز جداسازی شده از لبنیات

دوره 6، شماره 3 (پیاپی 16)، پاییز 1392، صفحه 246-252

جمیله نوروزی؛ سهیلا مرادی بیدهندی؛ مرضیه شفیعی


11. ردیابی مقایسه‌ای سالمونلا در نمونه‌های جوجه‌کباب جمع‌آوری شده از سطح تهران با سه روش مولکولی، کشت و الایزا

دوره 6، شماره 1 (پیاپی 14)، بهار 1392، صفحه 62-72

محسن حسین پور؛ آذر سبکبار؛ امیر بختیاری؛ شهناز پارسا


12. بررسی آلودگی میکروبی انواع شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه در استان قم

دوره 5، شماره 1 و 2 (پیاپی 12)، تابستان 1391، صفحه 47-57

محمد رضا ذوالفقاری؛ ریحانه گائینی؛ ناصر کلهر؛ محدثه خلیلیان؛ محمد حسین رضویان؛ محبوبه سلیمانی ساسانی


13. بررسی فعالیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس‌های فعال در حذف کلسترول

دوره 3، شماره 2 (پیاپی 7)، تابستان 1389، صفحه 122-127

احمد زاهری؛ امیر امامی؛ رأفت نوعی اقدم


14. ارزیابی شیوع ژن‌های بیماری‌زای سویه‌های اشریشیا کلی تولید کننده شیگا توکسین در فروشگاه‌های عرضه کننده آب میوه و سبزیجات در شهرستان شیراز

دوره 3، شماره 1 (پیاپی 6)، بهار 1389، صفحه 40-47

مرجان شاه ایلی؛ محمد کارگر؛ عباسعلی رضاییان؛ مریم همایون؛ مهدی کارگر؛ صادق قربانی دالینی


15. فراوانی گونه های لیستریا در شیر خام، پنیر و بستنی سنتی عرضه شده در شهرکرد و شیراز

دوره 2، شماره 4 (پیاپی 5)، زمستان 1388، صفحه 243-248

ابراهیم رحیمی؛ اسماء بهزاد نیا؛ امیر شاکریان؛ حسن ممتاز